headerlogogrootbejpg

Wat mag ik eten Vlees en Vis

Wat mag ik eten Vlees en Vis
97.00
InStock
Aantal

Als vervolg op uw pre-screening wordt geadviseerd door te testen op de vlees en vis-groep, bestaande uit 40 voedingsmiddelen. 

Er vindt geen overlap met de pre-screening plaats. Dit zijn dus aanvullende voedingsmiddelen.

Deze screening is aanbevolen bij klasse 3, 4 of 5 reacties vanuit een positieve pre-screening op ei (kip) of vanuit de kleine voedingsscreening op varkensvlees, rundvlees of vis.

De volgende 40 voedingsmiddelen worden getest:
 

  • Paling
  • oester
  • inktvis
  • eend
  • rivierkreeft
  • gans
  • garnaal
  • geelvintonijn
  • snoek
  • heilbot
  • grote pijlinktvis
  • haring
  • kip
  • kreeft
  • kabeljauw
  • konijn
  • karper
  • kaviaar (zwart)
  • zalm (Atlantische oceaan)
  • lam
  • langoustine
  • makreel
  • mossel
  • paard
  • kalkoen
  • regenboogforel
  • hert
  • rund
  • roodbaars
  • ansjovis
  • sardine
  • schelvis
  • slak
  • schol
  • varken
  • tong
  • Noorse garnaal
  • kwartel
  • wildzwijn
  • snoekbaar


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie