headerlogogrootbejpg

MTHFR consult na uitslag

MTHFR consult na uitslag
MTHFR consult na uitslag
30.00
InStock
Aantal

Eline kenmerkt zich door haar rustige karakter, luisterend oor en kan ingewikkelde lichaamsprocessen en de gevolgen daarvan goed uitleggen in 'gewone mensentaal'. Haar adviezen zijn altijd gericht op uw persoonlijke situatie en omstandigheden. Daarbij informeert ze over verschillende mogelijkheden en hoe daarmee invloed uit te oefenen is op de klachten.

''Door te begrijpen wat er in uw gebeurt, is het makkelijker om grip te krijgen op uw lichaam en daar naar te luisteren en te handelen''.

Als verpleegkundige is Eline opgeleid in het Universitair Medisch Centrum Groningen en heeft ze sinds 2004 diverse functies bekleed, waaronder langere tijd in de psychiatrie en verslavingszorg. Daarnaast heeft Eline diverse vervolgopleidingen gevolgd, waaronder de opleiding tot Orthomoleculaire therapie volgens de Klinische Psycho-en Neuro immunologie, Care for Women hormoonspecialiste, BrainQ therapie en geeft ze psychosociale begeleiding bij de meest uiteenlopende klachten.
Met al deze kennis begeleidt ze nu fulltime cliënten in haar eigen integrale gezondheidscentrum waar ze sinds 2016 eigenaresse van is.

Bij deze klachten kan zij iets voor u betekenen:

  • Slecht slapen en vermoeidheid.
  • Laag energieniveau.
  • Hormonale klachten.
  • Advies bij zwanger worden en ondersteuning bij vruchtbaarheidsbehandelingen.
  • Anticonceptieadvies en voorlichting.
  • Mentale klachten waaronder angsten, stemmingswisselingen, burn-out, stress en het 'niet lekker in mijn vel zitten'.
  • Overgewicht.
  • Chemobrein, begeleiding na kanker.
  • Diverse lichamelijke klachten, waaronder spier/gewrichtspijn, fibromyalgie, haaruitval, PCOS, huidproblemen, darmklachten en onbegrepen, vage klachten.
  • Specialist op de verminderde functie van het MTHFR-enzym en de daarbij voorkomende gevolgen. 

In dit telefonisch consult geeft Eline in maximaal 15 minuten uitleg over uw onderzoek en enkele praktische handvatten. Wilt u een langer consult? Dan bent u van harte welkom in haar Gewoon Gezond Centrum te Haaksbergen. Ook begeleid Eline mensen in heel Nederland via Skype.

Wil je bij opmerkingen vermelden dat je akkoord gaat dat wij jouw uitslag delen met Eline, zodat zij zich kan voorbereiden op het consult?
Na je bestelling ontvang je een link met de agenda van Eline, waar je het consult zelf kunt inplannen op een tijdstip dat dit je schikt.


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie